Denizcilik Kariyer Günleri 18-19-20 Kasım Tarihlerinde

Denizcilik Kariyer Günleri etkinliği, 18-19-20 Kasım 2019 tarihlerinde İşletme Fakültesi Oditoryumunda Denizcilik Kulübü tarafından düzenlenecektir.

Geçmişten günümüze, sektörde önem arz eden kişileri ve kuruluşları, üniversite, denizcilik iş birliği platformunda bir araya getirmeyi hedef alan etkinlik; denizcilik, lojistik, brokerlik, gemi adamlığı, kaptanlık, taşımacılık alanlarında, seçkin firmaların yöneticileri ve uzmanların katılımı ile gerçekleşecektir. Gemi Brokerleri Derneği, Hicri Ercili Denizcilik, Midship gibi sektörün öncü kurumlarının katılacağı etkinliğin Bölümümüz İşletme ve Güverte Opsiyonunda öğrenim gören öğrencilerimiz için de staj yeri bulma, sektörü tanıma ve sektördeki katılımcılarla bir araya gelerek bilgi paylaşımında bulunulması gibi konularda katkı sağlaması beklenmektedir. Geleceğini Denizcilik alanında şekillendirmek isteyen her öğrenci etkinliğe davetlidir.