ERASMUS+ERASMUS STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI HKDA ÖNEMLİ DUYURU

2020-2021 eğitim-öretim yılı (güz ve bahar ve güz-bahar dönemleri için) Erasmus Örenim ve Staj Hareketlilii ön bavuruları online olarak AKSİS sistemi üzerinden yapılacaktır. Online bavuru sistemi 3 Şubat 2020 tarihinde örencilere bavuru için açılacak ve 19 Şubat 2020 tarihinde ise kapatılacaktır. Bu süre içinde sistem üzerinden bavuruda bulunmayan örencilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Yabancı Dil Sınavı ise 14 Mart 2020 günü Büyükçekmece yerleşkesinde İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinde yapılacaktır.

Bölümümüzün Erasmus Antlaşması Hırvatistan da bulunan Split üniversitesi olup, eğitim dili İngilizcedir.

Yabancı dil sınav sonuçları dorultusunda oluacak nihai deerlendirme listeleri ilgili birim koordinatörlerine nihai yerletirme amacı ile gönderilecek ve belirlenen kontenjan dorultusunda örencilerin yerletirilmesi yapılarak tarafımıza bildirilmesi istenilecektir.

ERASMUS Web sayfasında açıklanacak olan sonuç deerlendirme açısından nihai, ancak hibe koulu açısından bir ön seçimdir. Ulusal Ajans tarafından üniversitemize 2020-2021 dönemi hibe tahsisi gerçekletirildikten sonra hibeli ve hibesiz olarak gitmeyi hak kazanan örenciler ilan edilecektir.

Koşullar ve süreç hakkında detaylı bilgi almak isteyen öğrenciler;

Önemli Not: Seneye 4. sınıf olacak öğrenciler Erasmus Aksis başvuru esnasında Dr. Öğr. Üyesi Gülsüm KORALTÜRK ile muhakkak emaille iletişime geçmesi gerekmektedir.